FREELANCE MØBELDESIGN

Mit freelancearbejde står på to ben og hjælper møbelvirksomheder med både at frigøre ressourcer i deres produktion og tilføre kompetencer til deres innovation på fleksibel basis.

INNOVATION, IDÉUDVIKLINGEN & PROTOTYPER
På det innovative felt hjælper jeg med sparring omkring nuværende designs og ideer til nye markeder, der kan være med til at øge omsætningen, styrke jeres brand og skabe mere synlighed for jeres virksomhed. Jeg kan blandt andet:

  • Give fortrolig designfaglig sparring omkring nuværende eller kommende produkter
  • Lave idéoplæg til nye produkter
  • Udarbejde prototyper i eget snedkeri eller som 3D print mm.

 

TEKNISK TEGNING, DOKUMENTATION, VISUALISERING & GRAFISK DESIGN
I forhold til produktionen kan jeg gå ind og være en fleksibel samarbejdspartner som griber boldene, når der er travlt og derved frigøre ressourcer andre steder i virksomheden. Dette kan være med til at reducere omkostninger og risiko i det daglige uden at virksomheden skal forpligtige sig længerevarende. Jeg kan eksempelvis hjælpe med:

  • 3D-Tegning af prototyper
  • Teknisk tegning og dokumentation til produktion og underleverandører
  • Visualisering og rendering af produkter til web, tryk, salg, messer og internt
  • Grafisk design som f.eks. skriftdesign, logoer og grafisk opsætning
  • Design af emballage
  • Opsætning af samlevejledninger mm.

 

Jeg kan hyres på timebasis eller til et honoreret projekt med fast pris og tid. Jeg kan også komme med uforpligtende designforslag, som kunne ende i en royaltyaftale. Ved arbejde udført hos kunden tilregnes der kørselsbidrag jevnfør statens takst.

 

MØBELFIRMAER JEG HAR ARBEJDET MED

 

UDDANNELSE OG BAGGRUND

“jeg er uddannet møbeldesigner ved kunstakademiets skoler for arkitektur & design – derover kommer jeg fra en snedkerfamilie og har gennem hele livet designet med materialernes begrænsninger og produktionens forhold i tankerne – dette gør at jeg er i stand til at sammensmelte teori, design – og den endelige produktion af et kommercielt produkt”

TFdna

DESIGNMETODE

Jeg benytter en faseopdelt designproces hvor jag kan arbejde med de enkelte aspekter sammen og hver for sig indtil et endeligt design kan implementeres. Jeg forsøger så vidt muligt at arbejde 1:1 med det endelige produkts udformning og univers.

Proces

DESIGNFILOSOFI

I mit personlige designarbejde tager udgangspunkt i en simpel og djærv form for skønhed, som udspringer af lysten til at skabe smukke kvalitetsløsninger med lang levetid. Designarbejdet styres ud fra krav om enkelthed og attraktion i både materialer, funktion og produktion.

 

Copyright © 2017 – Tue Frier Mogensen – TF Design cvr: 34973342